Ti mit szoktatok csinálni Szilveszterkor?
Figyelt kérdés
buliztok,otthon vagytok vagy otthon buliztok?2011. dec. 6. 19:25
1/7 anonim válasza:
Szó szerint: BERÚGUNK MINT AZ ÁLLAT!
És hogy hol bulizunk: MINDENHOL! (DE LEGFŐBB KÉPEN OTTHON)
De volt már rá példa, hogy másnap egyik ismerősünket a város másik végén találtuk :)
2/7 A kérdező kommentje:
az jó lehetett:D
2011. dec. 6. 19:34
3/7 anonim válasza:
Én koromból adódóan inkább a családtagoknál voltam. Az 1. kivételt a tavalyi év képezte, amikor egy barátnőméknél összegyűltünk, elég jól sikerült, csak sajnos hajnali 4-5 fele eldugult a wc...Valószínűleg idén is ott leszek velük. Alig várom már, hogy amolyan "igazi" bulikba járjak. Azóta, hogy egyszer-kétszer belekóstoltam, nagyon hiányzik. Na majd az egyetemen.:)
4/7 anonim válasza:
Házat bérlünk haverokkal,és valószínűleg berúgunk:)
20/L
5/7 anonim válasza:
20:58
Úgy van!!!!!!! :D
(Az első kommentelő)
6/7 anonim válasza:
nekem akkor van a szülinapom :D:D elmegyünk bulizni és jól berúgunk :D , most leszek 18 háháháháhá végre, ajj alig várom már
7/7 A kérdező kommentje:
akkor az nagy buli kell hogy legyen,18.születésnap+szilveszter:D
2011. dec. 7. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!