Már csak 364 nap és vége ennek az évnek is. Hol töltitek a Szilvesztert? Ki bulizik?
Farsangi időszakban is szoktak bálokat tartani. Így is lehet bulizni menni. Helyszín kérdéses, mert sokfelé szoktak táncos mulatságokat rendezni.
3-as voltam.
Volt már egy hasonló kérdés, ide is bemásolom:
Itthon voltam a családommal, meg még néhány baráttal töltöttem. Éjfélig TV-t néztünk, megnéztük újra a kabarét, ünnepi műsort, valamint az összes Bud Spencer és Terence Hill-filmet (valahogy úgy érzem, hogy nekem az lenne a legkifizetődőbb, ha lenne olyan TV-csomag, ami csak a fontosabb ünnepek alatt és körül megy, mert amúgy nem nézünk TV-t, de ilyenkor a "kötelező filmek" megnézése családi program XD), zenét hallgattunk, táncoltunk, beszélgettünk, ettünk ünnepi ételeket stb. Éjfélkor koccintottunk, meghallgattuk a himnuszokat, meg az ünnepi köszöntőket, majd mi is felhívtuk, meg felköszöntöttük az ismerősöket. Utána éjféli vacsora (lencse és virsli, valamint pezsgő vagy koktél hagyományosan), majd reggel 7-8-ig újra zene, kis "buli" a barátokkal, humor, kicsit komolyabb téren, az előző évet összegző/értékelő beszélgetés, a jövő évre való tervekről való beszélgetés, sokszor megnézzük az előző évben készült képeket felidézve az év eseményeit stb. Jan. 1. az alvás után már sokkal nyugisabb, mondhatni "kiskarácsony", csak épp virsli, lencse, mák stb., plusz újévi hagyományok és hangulat karácsonyi helyett. Családiasabb. Voltunk évindító misén/istentiszteleten is, meglátogattuk a közelebb élő családtagokat stb. Tarjuk az újévi szokásokat, de kevésbé babonából, inkább szokásból. Hiszünk is valamennyire abban, hogy jól kell indítani az évet és akkor jó is lesz az év, de ezt nem babonákkal képzeljük el, hanem inkább lélektannal, hisz ami jól, aktívan indul, ahhoz lelkileg is nagyobb erőd lesz. Ez igaz egy sima napra is... Sokan nagyon rá vannak kattanva manapság a beágyazásra, a hideg zuhanyra, meg a reggeli rutinra, hogy jól, aktívan, frissen kezdjük a napot. Mégiscsak új esztendő, új lehetőségek, kiváló alkalom a változásra (és itt most nem arról van szó, hogy máskor ne lehetne változtatni).
Na, mindegy. Megint egy év eltelt, pedig még csak most koccintgattunk 2024-re...
Sikerekben, szerencsében, eredményekben, egészségben gazdag, áldott, boldog új esztendőt kívánok mindenkinek! 🙂 🥳🍾🥂💥 BÚÉK 2025! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!