Újévkor, mással is történt már hasonló eset, ha igen mi?
2018.01.01-én hajnali 2 körül a barátommal autóval tartottunk hazafelé egy utcabálról, kb félúton Mezőtúr előtt félreálltunk egy bejàróban pisilni. A közelben volt durrogtatás, tüzijáték is ( még a közeli tanyákról is csinálták) hirtelen egy eltévedt tüzijáték csapódott kb 9 méterre előttem a földútba.
Irtózatosan megijedtünk, azt hittük ránklőttek.
Végül az ijedtségen kívül szerencsénkre semmi baj nem lett. Hála az égnek🙏.
Kinek van annyi esze, hogy a tüzijátékot vízszintben helyezi el, s így nem fel. Hanem oldalra megy?🤦♂️🤦♀️
Míg családi házban laktunk, rendszeresen dobálták be az udvarra a petárdát, mert remélték, hogy kint van a kutyánk, aki elég ugatós rottweiler volt. Ilyenkor mindig bent volt a zárt teraszon, hogy ne szökjön meg, ha megijed, úgyhogy sosem találták el, de brutál mennyiségű petárdát sepertünk mindig össze.
Egy másik meg, igaz az augusztus huszadikai tűzijáték volt, nem tudom, hogy történt, de nem az égben robbant fel a tűzijáték, hanem ilyen félúton, és sokunkra pergett szikra, anyukámnak kiégette a széldzsekijét, a barátnőm anyukájának meg az arcára esett egy szikra és picit megégette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!