Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ki mit csinál Szilveszterkor?

Ki mit csinál Szilveszterkor?

Figyelt kérdés
2023. nov. 20. 17:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

Párommal megyünk Athénba dec 27-január 1 között. Sosem utaztunk még el karácsonyi-szilveszteri idöszakban, most kipróbáljuk milyen. Athént ugyis nagyon szeretjük.

Egyébként mindig itthon vagyunk kettesben, nem vagyunk bulizósak. Színházba szoktunk esetleg elmenni.

2023. nov. 22. 01:43
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Búcsúztatom az óévet és köszöntöm az újat.
2023. nov. 26. 16:26
 13/17 anonim ***** válasza:
92%
választhatnám a pörgős durrogtatós bulit aznapra, lenne rá lehetőségem, de direkt lemondom arra a napra kitalálom hogy már van programom stb. év közben eleget veszek részt hasonlókon. és nem érdekel hogy azt hiszik majd hogy "nincs életem és biztos azért voltam otthon aznap"i megbélyegzéseket. sokan élveznék és vágynának az én újévi várási opciómra, csak nem merik mert félnek, hogy azthiszik mint előbb említettem "biztos nincs élete" stb megbélyegzések miatt... jobban szeretek ilyenkor az otthon melegében, filmet nézni zenét hallgatni, kipihenni a karácsonyi készülődést- jövés menést, tervezni a jövőévet, meghogy mitkéne majd máshogy csinálni mint idén stb. úgy tekintek erre a napra mintaz évközbeni pihenőidő 1-2 óráimnak az i re a pont.
2023. nov. 26. 18:47
 14/17 Lazy Lover ***** válasza:
87%
Tv-t nézek eszek majd éjfélkor tűzijátékozom
2023. nov. 29. 17:48
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
Lengyelországba utazunk baráti körrel, nálunk hagyomány hogy együtt ünnepeljük
2023. dec. 2. 14:19
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
Ugyanazt mint a többi napom annyi különbséggel hogy durrogtatás is társul hozzá😒😒☹️
2023. dec. 23. 22:20
 17/17 anonim ***** válasza:
47%
16: húha, most összeomlik az életed 🤡🤡🤡
2023. dec. 23. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!