Hogy indult 2023?
Figyelt kérdés
Hogy indult 2023? Milyen az első három nap?2023. jan. 3. 20:38
1/20 anonim válasza:
"jobban" mint vártam...
Január első napján este mentem ki a konyhába és megbotlottam. Először azt hittem hogy semmi baj, de később nagyon dagadt a bal kezem. Na jelenleg egy gipszel fekszem az ágyban orsócsont törés miatt. És azt hozzátenném, hogy bal kezes vagyok
Neked hogy indult 2023 kedves kérdező?
2/20 anonim válasza:
Végre először félelmek nélkül, nyugodtan és derűsen, optimistán léptem át az újévbe és még elsején se tört rám a pánik vagy a depi, szóval az jó volt. A másik két nap már olyan szürke, szomi vagy melós.
3/20 anonim válasza:
Nekem január elsejével indult. Nem tudom milyen mert osezefolynak meg a napok a szilveszter éjszaka óta.
4/20 anonim válasza:
Nekem jól indult, mert belegondoltam, hogy jövőre ilyenkorra már nem élek. Ezt az egy évet kihúzom valahogy, azt viszont nem látásra.
5/20 anonim válasza:
Betegen. Az egész család most esett bele az influenzába...
6/20 anonim válasza:
Jan. 1 óta vagyok beteg, pedig május óta nem volt bajom, ami nálam nagy szó.
Szóval rosszul, de legalább dolgoznommég nem kell.
7/20 anonim válasza:
Nyugisan. Dolgozom, de még nincs semmi különös.
Közlekedni is normálisan lehet, még nincs iskola és sokan nem dolgoznak még.
Szóval így nem rossz. De gondolom, jövő héten már jobban beindulnak az emberek.
8/20 anonim válasza:
Betegek vagyunk a gyerekkel együtt, már 70 ezerért kocsit kellett javíttatni, f*szán indul 🤣
10/20 A kérdező kommentje:
Ahogy látom sokaknak nem teljesen úgy, ahogy tervezték. :-(
#1.
Köszönöm a kérdésed. Nekem jól indult.
2023. jan. 4. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!