Incelek! Nektek hogy telik a Szilveszter?
Mivel nem ismerem a szó jelentését, megnéztem.
Három olvasás sem jöttem rá, hogy az önkéntelen cölibátustól hogyan lehet eljutni a terrorizmusig.
Az elje rám illik még.
Nem azért nincs családom, mert nem szerettem volna.
Az viszont bánt, hogy gúnyos és lesajnáló vagy.
De megfelelem. Tömören: szar.
Amúgy ugyanezt kiírtad karácsonykor is.
Az írásod stílusából amúgy nekem eléggé az jön le, hogy szomorúságot és indulatokat akarsz kelteni másokban, fel akarod bennük idézni a gondolatot, hogy magányosak, ami eléggé undorító és gusztustalan dolog, főleg ünnepekre. Eléggé irányított kérdés a leírás is, mivel senki nem válaszolna rá úgy, hogy: "Amúgy marha jó ezt átélni!".
Amúgy ki számít incelnek? Egyedülálló? Egyedülállók, akik nem tudnak párkapcsolatot teremteni, pedig szeretnének? Kimondottan az erőszakos idióták, akik gyűlölik a saját sikertelenségük miatt az ellenkező nemet? Vagy úgy bárki, aki magányos, nem csak párkapcsolati téren?
Nekem nincs barátnőm, nem is őrülök meg érte, illetve miatta, de nem is utasítanám el, ha életem szerelmével összefutnék. Barátaim vannak viszonylag sokan, de nem vagyok azért extrovertált típus sem. Ennek ellenére a barátaim többsége otthon töltötte a szilvesztert és az újévet, a másik részük pedig házibuliba volt hivatalos. Én ezért a családommal töltöttem, illetve újévkor a barátaimmal találkoztunk. Itthon buliztam egy kicsit. Én incel vagyok a szemedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!