Teszel idén valami újévi fogadalmat? Az eddigieket (ha volt) sikerült betartani?
A tavalyiakat közül volt amit szinte teljesen sikerült teljesítenem (maximalista vagyok magammal), de volt olyan is, amit részben sikerült megtartanom, viszont sajnos volt olyan is, aminek a kérdésében nagyjából ugyanott tartok mint egy évvel ezelőtt ekkor (nem is nagyon tudtam, hogy hogy fogjak neki). Ennek ellenére az idei fogadalmaim között is szerepelnek olyanok, amely már tavaly is helyet kaptak közöttük.
1. Igyekszem jobb, bölcsebb stb. ember lenni az élet különböző területein.
2. A tanulmányaimba alapvetően is hatalmas energiát fordítotok, aminek meg is vannak az eredményei, azonban szeretnék még ennél is többet beléjük fordítani. Meg szeretnék még jobban tanulni németül, szeretnék eljutni azért egy értékelhető, mérhető szintre angolból is jövő ilyenkorra, illetve a kínait sem akarom veszendőbe hagyni, hiszen elkezdtem, és amit elkezdünk soha nem szabad feladnunk, bármennyire is nehéz.
3. Egy kicsivel több energiát fektetni a zenébe, amit szintén elkezdtem.
4. Szeretném végre rendezni a viszonyom a többi emberrel. Eléggé visszahúzódó személy vagyok, és ha nem is ezen, hanem legalább ennek a megélésén szeretnék változtatni. Szeretnék új barátságokra szert tenni, akár az ellenkező nemmel ismerkedni, szeretnék több embert megismerni stb.
5. Szeretnék valamennyi időt fordítani a testemre is, és szeretnék végre normális fizikumot, nem pedig ezt a semmilyent (alapvetően átlagos, néha soványabb, néha felszalad rá pár kiló).
Eddig ezeket gyűjtöttem össze.
Boldog új évet kívánok mindenkinek! BÚÉK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!