Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Az úgy igazságos hogy annyi...

Az úgy igazságos hogy annyi tűzijátékot veszek ahány kutyaszarba léptem idén?

Figyelt kérdés

2022. dec. 25. 19:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%
Teljesen igazságos. De tökéletes csak akkor lenne, ha minden tűzijátéktól világgá menne egy kutya, és nem jönne vissza soha többet.
2022. dec. 28. 12:16
 12/19 anonim ***** válasza:
30%
Menj kutyamenhely mellé petárdázgatni
2022. dec. 29. 17:38
 13/19 anonim válasza:
71%
Úgy igazságos, ha pontosan azt a kutyát bünteted, amelyik bajt hozott rád. Legbiztosabb, ha dns tesztet végzel minden szóba jöhető kutyán és terméken, aztán jöhet a célzott büntetés. Nehogy véletlenül a Bodrit büntesd, a Morzsa meg ott vihog a sarkon.
2022. dec. 30. 09:52
 14/19 anonim válasza:
100%
#10 XDD de amúgy true!
2022. dec. 30. 16:10
 15/19 Anxo válasza:
74%
A tuzijatek nem elegendo boszzu azert hogy az ev 365 napjan hasznalhatatlanna teszik a kozossegi terek tobbseget... de ha mar csak ennyi jutott akkor valami kutyamenhely mellett kellene robbantgatni ;)
2022. dec. 30. 19:34
 16/19 anonim válasza:
37%
Nézz a lábad elé!
2023. jan. 1. 00:57
 17/19 Kekcsi ***** válasza:
Majdnem, de ha igazságosztót játszol, boldogtalan lesz az életed. Közben viszont az, hogy hányba lépsz bele, elsősorban tőled függ. Azért ne büntesd kevésbé a kutyákat, mert jobban odafigyelsz, hová lépsz!
2023. jan. 1. 02:43
 18/19 anonim ***** válasza:
76%

Mindenképpen!

Akkora hangerőre húzd fel a TV-t, amennyiszer összerúgtad a port a szomszédokkal, sőt, menj oda és kürtölj az ablakuk alatt lehetőleg pontosan 6 óráig, mert addig legális, de utána is mehet, mert akkor meg már reggel van és a kocsik is dudálnak.

Ilyenkor kell megbosszulni mindent...

Komolyra véve a szót: ugye te sem gondoltad komolyan, hogy bármi köze lenne az igazsághoz...

Bár én kutyás vagyok, de engem is zavar, hogy vannak, akik képtelenek felvenni zacskóval, majd kidobni...

2023. jan. 1. 05:46
 19/19 Anxo válasza:
76%

#13-as vagyok. Csak méregből írtam amit írtam. Soha nem vettem még tüzijátékot és kutyamenhelyes dolog meg hülyeség volt, bocs...

Kicsit mérges voltam mert épp azelőtt pár órával léptem aknára amit bevittem a házba mielőtt észre vettem volna. Takaríthattam a cipőt és a lépcsőházat csak azért mert valakinek a kutyatartás a hobbija és az utcát és az összes közösségi teret egy NAAAAAGY kutyaWC-nek nézik, aminek csak kizárólag az az egy funkciója lehet hogy a kutyát odakakiltassa hugyoztassa, más emberek gyerekek meg le vannak....

2023. jan. 19. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!