Az úgy igazságos hogy annyi tűzijátékot veszek ahány kutyaszarba léptem idén?
Mindenképpen!
Akkora hangerőre húzd fel a TV-t, amennyiszer összerúgtad a port a szomszédokkal, sőt, menj oda és kürtölj az ablakuk alatt lehetőleg pontosan 6 óráig, mert addig legális, de utána is mehet, mert akkor meg már reggel van és a kocsik is dudálnak.
Ilyenkor kell megbosszulni mindent...
Komolyra véve a szót: ugye te sem gondoltad komolyan, hogy bármi köze lenne az igazsághoz...
Bár én kutyás vagyok, de engem is zavar, hogy vannak, akik képtelenek felvenni zacskóval, majd kidobni...
#13-as vagyok. Csak méregből írtam amit írtam. Soha nem vettem még tüzijátékot és kutyamenhelyes dolog meg hülyeség volt, bocs...
Kicsit mérges voltam mert épp azelőtt pár órával léptem aknára amit bevittem a házba mielőtt észre vettem volna. Takaríthattam a cipőt és a lépcsőházat csak azért mert valakinek a kutyatartás a hobbija és az utcát és az összes közösségi teret egy NAAAAAGY kutyaWC-nek nézik, aminek csak kizárólag az az egy funkciója lehet hogy a kutyát odakakiltassa hugyoztassa, más emberek gyerekek meg le vannak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!