Hol töltöd a szilveszter?
Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 13:53
31/43 anonim válasza:
Itthon leszek mint minden èvben.
33/43 anonim válasza:
Valószínűleg kiveszem még hozzá másodikát (mármint 2023.január 2-át) és ahogy a korona előtt volt, - ha nem lesz a vírus miatt vendéglátási zárlat - akkor elmegyünk a szokásos éttermünkbe, megesszük a szilveszteri vacsorát, kicsit jólérezzük magunkat, ők - a hely, ahova mi járunk - soha nem várják meg az éjfélt,szokásukhoz híven minden évben este 11-kor bezárnak (minden,úgy értem, az egész hely, nemcsak a konyha), ezután - már jóllakottan - miután 5-10 perc alatt hazaérünk - 23:25-re mindig otthon vagyunk - van még egy jó fél óra, hogy ráhangolódjunk és rákészüljünk a pezsgődurrantásra.
Éjfélkor pezsgő, minden családtag összegyűlik a nappaliban, köszöntjük az újévet, aztán kicsit beszélgetünk, és 1,max. fél 2-kor mindenki elmegy aludni.
34/43 anonim válasza:
Otthon a családommal. Sütünk, társasozunk néha tüzijátékozunk. Szerintem nem baj ha otthon töltjük, főleg ha a családdal.
35/43 anonim válasza:
Felmegyünk Budapestre techno fesztiválra.
36/43 anonim válasza:
Ha megyek akkor én is goa buliba.
37/43 anonim válasza:
Melózok, és jobb is, úgysem tudnék aludni. Egyébként utálom a Szilvesztert.
38/43 anonim válasza:
Mi Pestre utazunk. Tudtok ott ajánlani valami programot/bulit?
39/43 anonim válasza:
38: Ha valahol, hát ott szerintem valóságos programarzenál, programok véget nem érő sora, tárháza lesz. Szerintem nem hogy a mihez kezd magaddal, hanem a melyiket válaszd az 1000 közül Pesten a kérdés.
40/43 anonim válasza:
Valószínű otthon. 2 éve voltam egy szórakozóhelyen, szörnyű volt. Heringparti. Utcára se lehetett kimenni kb, mert állandóan dobálták az arcomba meg a lábam alá a petárdákat...szabályosan féltem az utcán. Úgyhogy ciki vagy sem, én otthon leszek és simogatni fogom a féléves kutyámat, hogy ne féljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!