Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Miért ilyenek sokan?

Miért ilyenek sokan?

Figyelt kérdés

Az a kérdés vetődött fel bennem,hogy miért van az,hogy sok ember ellenzi a tüzijátékot?

Régen is volt tüzijáték nem most találták fel,hogy ennyire ellenzik.

Pedig ennek egy szuper hagyománynak kellene lennie.

Sőt olyan emberek is vannak akik utálják,de odaállnak és nézik hogy milyen szép.

Ilyen embereket nem értem.

Mi lett az emberekkel?

2022. jan. 2. 01:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne erre az oldalra alapozva általánosíts! Ezen az oldalon sok embert nem lehet megérteni...

Az emberek többségét vagy szépnek találja, vagy nem érdekli, vagy becsukja az ajtót, ablakot és nem is törődik vele.

2022. jan. 2. 01:23
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Leginkább az vele a bajunk, hogy szellemeg alulbútorozott véglények, paraszt módon használják ezeket az eszközöket.

Ennek nem az lenne a lényege, hogy emberekre hozzák vele a frászt. Az sem tekinthető jópifának, ha valaki a tűzijátékot úgy használja, hogy szarik a biztonsági előírásokra és emiatt embereket, illetve vagyontárgyakat veszélyeztet.

Nekünk jött már be az udvarba ilyen szar, a kocsimban csinált is egy 300 ezres kárt.

A szórakozás csak addig jó buli, amíg intelligensen művelik. Ha más kárára megy, az krvára nem oké.

2022. jan. 2. 10:50
 3/10 felkelhetetle ***** válasza:
17%

Mondjuk azért a kutyásokat is meglehet érteni ebből a szempontból. Persze ki lehet bírni azt a pár órát...

Én is is szépnek találom, de nem megnyugtató tény, hogy a bármelyik örült hozzájuthat és akár a házam tetejét vagy az udvaromat is eltalálhatja. Jobb lenne ezeket a dolgokat szakértőkre bízni. De én nem vagyok semmi ,,jónak" az elrontója.

2022. jan. 3. 13:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

#3.

Első válaszoló vagyok és kutyás. Iszonyatosan felháborító, amikor kutyás csoportokban arról írnak a "mélyen tisztelt gazdik", hogy elszökött a kutyája szilveszterkor, meg újévkor. NOVEMBER ELEJE ÓTA (!!!) sulykolják, hogy vigyázzanak a háziállatokra. Erre az idióta? "Amúgy kint volt az udvaron és egy lyuk is van a kerítésen.", "Amúgy iskolázott és póráz nélkül sétáltattam." Ilyenkor verem a fejem a falba... Nagyon szeretjük a kutyusunkat, nálunk ő a családi kedvenc, 6 éves és soha nem szökött meg ilyen miatt. Mindig bezártuk a nyílászárókat, így minimális zaj szűrődött be, becsuktunk minden ajtót, így nem tudott, még az udvarra sem kiszökni, egyébként meg hibátlan a kerítés és beton van alatta, tehát ki sem tud ásni, magas is, így ki sem tud ugrani.

2022. jan. 3. 15:21
 5/10 felkelhetetle ***** válasza:
44%

4 Az igaz, hogy a felelőtlen gazdiktól szöknek meg a kutyák, viszont ez a tényen nem változtat, hogy a kutyának halálfélelme van ilyenkor, ami mégiscsak az állatkínzás egyfajtája. Nálam is bent volt velünk a szobában, felhangosított tv mellet mégis halálosan megvolt ijedve...

Mint mondtam, nem vagyok semmi jónak az elrontója, de erre talán az lenne a megoldás, hogy kijelölünk egy területet, ahol szabadon lehet durogtatni és nem ott ahol eszébe jut az embereknek... Csak ez nyilván munka lenne a szegény rendöröknek betartatni...

2022. jan. 3. 15:30
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

#5.

Nehogy már a saját udvarában az embereknek ne lehessen tűzijátékozni. Tedd be a nyílászárókat és nem szűrődik be. Nálunk se szűrődött be.

2022. jan. 3. 15:46
 7/10 anonim ***** válasza:
23%
A saját udvarodon sem végezhetsz olyan tevékenységet, ami másokat zavar/veszélyeztet/kárt okoz.
2022. jan. 3. 16:14
 8/10 anonim ***** válasza:
79%

#7.

Engem meg nem érdekel. Egy éjszakát ki lehet bírni az évben, éjszakai, póráz nélküli kutyasétáltatás vagy téli, éjszakai napozás nélkül.

2022. jan. 3. 16:21
 9/10 anonim ***** válasza:
48%
Mákod van, hogy nem vagyunk szomszédok. Hamar elkezdene érdekelni..
2022. jan. 3. 16:26
 10/10 anonim ***** válasza:
7 márpedig fogok!
2023. márc. 14. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!