Van itt olyan még másnapos szilveszter után?
Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 18:08
3/5 anonim válasza:
Faradt vagyok leginkabb, picit faj a fejem de nem veszes. Fekszem a Netflix elott.
4/5 anonim válasza:
Fáradt vagyok én is (fél nyolcig tiportam a parkettet). :-) Kicsit fáj a fejem, de most megettem még egy tálka bólét, az adott kis hangulatot. Kiderült, hogy még a meggy is alkoholos, amit tettem bele, mert rumos meggy, pedig azt nem is direkt tettem bele (azt hittem sima befőtt). :-D Elvégre... Egyszer van újév, meg szilveszter, holnap el kell kezdenem visszahangolódni sajnos a szürke hétköznapokra. Aztán jön a vízkereszt, majd utána a vasárnap és vége a karácsonyi ünnepkörnek. :-( Mindegy. Jön a farsang, majd a húsvéti ünnepkör. Most amúgy is sok ünnep volt, talán túl sok is, kell néha hétköznap is.
5/5 anonim válasza:
Ha a váratlan "szerelmet" annak lehet nevezni, akkor igen. Másnapos vagyok.
Most már komolyabban kezd kötődni hozzám egy férfi ismerősöm. Állítása szerint egyre fontosabb vagyok neki, nagyon fontos. Nem is gondolom mennyire...
Este 19 órakor Ő hívott azzal, hogy vele is hasonló rossz dolgok történnek, mint velem. Nem nagyon tudok aludni a feldolgozatlan érzelmektől...
Ráadásul karácsony előtt egy nappal a fiát emlegette, hogy milyen ajándék kellene neki. Akkor megkérdeztem: PÓT anyuka szerepkört szán nekem? Elsírta, hogy mennyire magányos - összetört volt.
Nem lesz egyszerű most. Jön a nagyobb felelősség éve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!