Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Meddig engedett tűzijátékozni?

Meddig engedett tűzijátékozni?

Figyelt kérdés
Újévkor meddig szabad tűzijátékozni azaz mikor szabad már rendőrt hívni. Pontosan nem tudom már, régebben valami 4-5 volt vagy hogy.

2022. jan. 1. 00:51
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Sajnos úgy tudom, hogy reggel 6 óráig.

Tehát még 5 óra hossza. Soká lesz még vége a petárdák durrogtatásának (szelleműző babona. Kicsit hülyeségnek tartom, de egyeseknek ez a jó.)

2022. jan. 1. 00:58
 2/7 anonim válasza:
Na én meg értem, ha valaki nem szereti a tüzijátékot, de az ilyen embereket nehezen viselem. Miért akar valaki SZILVESZTERKOR tüzijátékért rendőrt hívni? (amúgy az a helyzet, hogy f2-ig egész évben szabad (magán területen), csak nem szokás. De az is tud nagyot szólni. És amit az ember szilveszterkor lát az legalább 75%-ban f2-es.
2022. jan. 1. 16:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Törődj bele, a szilveszterkor látott tűzijátékok többsége év közben is használható (igaz csak magánterületen) és használjuk is :)

De pl itt felénk nem problémázik rajta senki, sőt inkább jönnek nézni.

2022. jan. 1. 17:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy vannak olyanok akik félnek tőle, (kisgyerekek.) Kutyák stb. És nem fogom magyarázkodni,hogy miért hívok rendőrt. Amíg lehet addig lehet ha nem akkor viszont hagyják abba. Ahány ember annyi szokás.
2022. jan. 1. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Hívhatsz rendőrt, de ha magánterületen csinálják, nem tehetnek semmit :)

Max azt mondják nekik hogy ejnye-bejnye, legyen tekintettel másokra is....aztán vagy betartják vagy nem :D

2022. jan. 1. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Újév reggel 6-ig.
2022. jan. 1. 23:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem magánterület. És már megoldódott.
2022. jan. 2. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!