Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Milyen szilveszteri és újévi...

Milyen szilveszteri és újévi díszeket javasoltok?

Figyelt kérdés

Milyen szép, újévi, szilveszteri díszeket javasoltok? Mikor szokás leszedni az újévi és szilveszteri díszeket? A karácsonyiakat gyertyaszentelőkor, de vízkeresztig feltétlenül meg kell tartani, hogy ne legyen balszerencsés az év. Az újévi és vízkeresztinél is van ilyen?

BÚÉK! Boldog új évet kívánok mindenkinek előre is! :-)

2021. dec. 30. 22:53
 1/4 anonim válasza:
56%

Én innen vásároltam : [link]

BUÉK neked is!

2021. dec. 31. 01:05
 2/4 A kérdező kommentje:

#1.

Köszi, de mivel a szilveszter előtti éjszaka van, ezért nem igazán tudok már rendelni. Meg amúgy sem csapnék ekkora cécót a díszítés miatt. Itthon ilyen szilveszterhez, újévhez kapcsolódó elemek vannak: szerpentinszalag, színes papírok, konfetti, színes szalagok, szép, ünnepi szalvéták, egy kis lóhere, egy kéményseprőbábbal, egy malac alakú cserép, illetve anyósnyelve és valahol lehet, hogy van egy régi szilveszteri trombita is, de nem biztos. Miket tudnék készíteni, csinálni?

2021. dec. 31. 01:13
 3/4 anonim válasza:
100%
Pinteresten üsd be hogy diy new year decorations. Rengeteg ötlet van egyszerű, mindennapi dolgokból is. Én itt szoktam nézelődni.
2021. dec. 31. 01:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Jöhetnek még akár ide is ötletek! :-)

2021. dec. 31. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!