Hánykor szoktatok lefeküdni szilveszterkor?
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 14:15
A kérdező szavazást indított:
Még éjfél előtt
Éjfél után egy picivel
1-2 körül
3-4 körül
5-6 körül
7-8 körül
Nem alszok azon az éjszakán
52 szavazat
2/8 anonim válasza:
Az 1-es most valami felsőbbrendűnek képzeli magát :)
3/8 anonim válasza:
Mivel éjjeli bagoly vagyok, így amikor szünet van a gyereknek, simán fent vagyok 2-ig. Sőt, pár napja inkább 3-ig. Azonban a szilveszter nálunk egyáltalán nem különbözik a sima hétvégétől. Idén viszont pont korábban fekszünk, mert a párom elsején megy melózni
5/8 anonim válasza:
Attól függ, mennyire vagyunk fáradtak. 1-3 kozott.
6/8 anonim válasza:
Tinikoromban ált.-ban a 3-4 órai fekvés volt a jellemző.
Jó pár éve 2 óra után nem sokkal kidőlök. :D [Erre ment a szavazatom.]
Ha 20 év múlva megkérded, lehet annak is örülök, ha éjjfélig fent vagyok. (Nem csak a kortól, de jelenlegi munkától is függ mondjuk.)
7/8 anonim válasza:
Tavaly, meg tavalyelőtt reggel hétig ment, idén megpróbálom megcélozni a 8 órát. Aludni mindenképpen szeretnék valamennyit, mert a népi hiedelmek, hagyományok úgy tartják, hogy szerencsét hoz, ha legalább egy kicsit alszunk. :-)
8/8 anonim válasza:
Hiaba szamdekozom lefekudni mint rendesen, az ejfeli durrogtataskor ugy is fel fogok ebredni, a kutya is biztos izgatott lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!