Miért engedik el a 14,15,16,17,18 éveseket buliba?
Figyelt kérdés
Ilyet látok itt : anyám nem enged el buliba 15 éves . 18 éves korig ne menjen buliba.
F/45
2021. dec. 28. 16:24
11/30 A kérdező kommentje:
18 évesen ne igyon!!!!!!!
2021. dec. 28. 17:57
12/30 anonim válasza:
Ránézésre sokkal fogyatékosabb vagy, mint egy 15 éves, ezzel az eszetlen ismételgetéssel, persze érvelés nélkül...
13/30 A kérdező kommentje:
Én példámat kövessék. Sosem ittam,nem buliztam. Miért? Mert tanultam,hogy csoportvezető legyek. Egyedül élek.
2021. dec. 28. 19:16
14/30 anonim válasza:
Kit érdekel, te mit csináltál? Mindenki telibe szrja.
15/30 anonim válasza:
Csoportvezető... :D
Egyedül élek... :D
Ekkora lúzert! A csoportvezetőt alulról és felülről is b_szogatják. :D Erre nem lennék túl büszke, hogy bármerre fordulok, mindig rossz felén vagyok a f___nak. :D
Kerülted az ismerkedést, most meg nincs kit kefélned. :D Hogy megérte... :D Te örökszűz szerencsétlen munkamániás lúzer.
17/30 A kérdező kommentje:
Igen nem vagyok kapcsolatban. Nem is voltam soha
2021. dec. 28. 19:59
18/30 anonim válasza:
És akkor mégis mi közöd hozzá, hogy más (gyereke) mit csinál?
19/30 A kérdező kommentje:
Mert én soha nem voltam buliba!!!!
2021. dec. 28. 20:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!