Ki hol fogja tölteni a szilvesztert?Megvan már a terv?
Figyelt kérdés
Én családi körben leszek,otthon2021. dec. 24. 23:34
11/22 anonim válasza:
Ágyban,párnák közt fogok aludni.
12/22 anonim válasza:
Tanulás, aztán alvás
#vizsgaidőszak
13/22 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy szilveszterezni fogok. Mármint bulizásra értem.
Valószínűleg éjféli miselehetőséget keresek. Ha sikerül addig fennmaradnom.
14/22 anonim válasza:
Én buliba megyek, limitált férőhelyes, 300 ember.
15/22 anonim válasza:
Hazibulit tartunk nalunk, kb 10 baratunk jon el, beszereztunk egy csomo koktelalapanyagot es kelleket, a valaszthato programok pedig Just Dance, Activity (felnott kiadas), kartyajatekok (Robbano Cicak a favorit altalaban, de van 1-2 ivos kartya is meg az az unikornisos, Remes Menes vagy mi :D), Jenga, most megkaptam a Mario Kartot is ugyhogy azzal is lehet majd negyen egyszerre jatszani, ezen kivul pedig termeszetesen zene, sok sor es beszelgetes. Mi igy szoktuk altalaban, megvan a fix tarsasag, kik jonnek, aztan mindig cserelodik ebbol 1-2 ember, van aki mashova megy, helyette jon mas akivel az adott evben baratkoztunk ossze. Az erkelyrol lehet altalaban latni tobb tuzijatekot is ejfelkor, valahol a tavolban szoktak felloni, talan panelek vannak arra vagy lehet hogy valami kisebb kertvarosos resz, nem tudom, de jo szokott lenni.
17/22 anonim válasza:
Házibulit tartok lesz tüzijáték, csocsó, pezsgő, pizza, diszkó, minden jó.
18/22 anonim válasza:
Dolgozok szilveszter éjjel meg elsején éjjel is.
19/22 anonim válasza:
itthon leszek és végre filmezek és tv-zek
20/22 anonim válasza:
Itthon a fèrjemmel. Iszogatunk, társasozunk, csillagszórózunk:) nekünk így tökèletes:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!