Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Várjátok már a szilvesztert,...

Várjátok már a szilvesztert, az újévet?

Figyelt kérdés

Csak gondoltam ha már itt oldalt van egy külön "Szilveszter, újév" kategória egész évben, írok valamit hogy ne legyenek a "Szilveszter, újév" iránt érdeklődő emberek olyan egyedül nyáron se. Nekik most biztos nehéz, mert a legutolsó szilveszter már régen volt, és a következő még soká lesz.

Majd ősszel a Pünkösd kategóriába is írni fogok, ha már annak is van egy rovata. Aki szereti a pünkösdöt annak ősszel lehet a legnehezebb. Meg miért is ne lehetne a pünkösdről beszélgetni ősszel? Szabad országban élünk.

De visszatérve az újévre, nekilátott már valaki a 2022-es fogadalmainak előzetes vázlatához? Esetleg pezsgőt vettetek mostanság, olcsón, amikor relatíve alacsony a kereslet?

2021. jún. 5. 10:38
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én igen
2021. jún. 20. 09:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Talán jobb lesz, mint az idei. Mert jelenleg tiszta káosz most minden - életemnek egyetlen területét fogom tudni rendesen működtetni ezen a nyáron, de ezzel nagyon megalapozhatom végre az egészen új jövőképemet.

Éppen ki is akartam írni egy kérdést, hogy kinek hogyan alakult az első féléve? Akár havonta, hetente is lehet érdeklődni, hogy kivel mi történik - hiszen ez nincs évszámhoz kötve.

Ki lehetne elégíteni az emberi kíváncsiságot így is... az én esetemben VÉGRE tegnap gyűlt össze kora este egy régi ismerős baráti társaság a vírus után, hogy megbeszéljük kivel mi történt az elmúlt hét és fél hónap alatt, amíg nem találkoztunk.

Haláleset és új élet megfoganása - ezek történtek. Annak a résztvevőnek, akinek elhunyt a 91 éves édesanyja május elején még részvétet is alig mertem kívánni, annyira ki volt idegileg. Egyedül maradt 63 éves nő, család nélkül, rokonok nélkül.

Felajánlottam az illetőnek a segítségemet mindenben, de elutasította. Pedig azt hittem, elfogadja. Még friss a gyásza, alig két hónapos. Talán később jobban magához tér és lehet vele beszélni. Talán...

2021. jún. 26. 02:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Ja, a 2020.-as szilveszterem nagyon emlékezetes volt: egy macska végigjárta az egész társasházat - ahol lakunk - mindenhol befogadásért miákolt szegény.

Én nagyon elfogadtam volna, de állatorvoshoz miből vittem volna? Tudom milyen sokba kerül egy cicus, 17 és fél évig volt macskám két és fél éve pusztult el.

A kerületi rendőrkapitányságra mentem, hogy valaki fogadja be szegényt, annyira sajnáltam (mondtam, hogy állatvédő vagyok.) De éppen egy jókedvű, ismerős szimpatikus rendőr kívánt boldog új évet.

Tavaly VÉGRE nem kellett semmiféle zene-bonát hallgatni régi szokások szerint, az a bizonyos "démonűző" mulatozás elmaradt a vírus miatt.

Ui: sokkal jobb karácsonyom és szilveszterem volt 2020.-ban, mint 2019.-ben, amikor anyukám néhány hónapja volt még csak halott. Már megkönnyebbült gyászoló voltam, bár időnként erősen hiányzik a Drágám.

12-es válaszoló voltam.

2021. jún. 26. 02:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Megfogadom, hogy nem a Fideszre szavazok. Ez lesz az újévi fogadalmam.
2021. júl. 22. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!