Csak én töltöm magányosan a szilveszteremet?
Szia!
A kislányom netezik, a párom alszik.
Szerinted hogy érzem magam?
Egy öröm a mai napon, hogy a lányom ma lett 11 éves.
Egyébként megyek ki mindjárt mosogatni, de az is lehet kiülök az udvarra a kutyához.
2:uhh sajnállak
3:kitartást a munkához
amúgy boldog új évet mindenkinek!
Boldog új évet mindenkinek!
Én is egyedül töltöm itthon, úgyhogy nem vagy egyedül a kérdéseddel Kérdező:)))
Hát 2-es kezet foghatunk, csak nekem még kutyám sincs.
Hiába van saját családom, mindenki a maga dolgával van elfoglalva - hiába szeretnék én itthon bármit csinálni, társasozni, nincs kivel!
Egész nap csak a főzés, mosogatás, aztán este meg végre ráérnék én is, de semmi közös program, várom az éjfélt, hogy koccintás után alhassak!
Amúgy nekem eddigi 31 szilveszterem alatt talán 3-4 amire azt mondom, hogy telt valahogy.
Fiatalon otthon ültem mindig, sehova nem hívtak.
Egyetmen is vagy otthon ültem, vagy tanultam vizsgákra. 1 alkalom volt mikor elhívtak szilveszterezni, de azt sem igazán élveztem. Ott voltam de minek érzés volt.
Legnagyobb mélypont 25-26 évesen volt, ahol még öcsém is elment a haverjaival szomszédolni, én meg ültem otthon anyámmal és TV-t néztem. Na akkor mondtam, hogy ezt többet soha :D
Az elmúlt évek szilveszterei amúgy jól teltek egyedül is.
2017: Elmentem tök egyedül túrázni. Budai hegysgben. Akkoriban még ez új hóbort volt nálam, és nem kicsit volt félelmetes, egyben izgalmas a teliholdas esti erdő.
2018: Haverokkal néztünk napfelkeltét.
2019: Teljesítménytúrán voltam, ahol megismerkedtem másokkal is, meg alapból jó volt látni, hányan választják az év utolsó éjszakáján is ezt a hobbit.
Szóval 31 éves vagy :)
Akaratlanul is elarultad :)
BUÉK
20 éves vagyok, egy szilvesztert leszámítva mindet otthon töltöttem édesanyámékkal/rokonokkal, vagy egyedül.
Elég sz.r, de hát, nincsenek barátaim, valószínűleg nem vagyok elég jó ember.
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!