Szerintetek is 2020. év volt az egyik legjobb év?
Szerintem egy nagyon jó év volt.. izgalmas a járvány miatt, végre nyugalom volt, nem volt annyi hangos buli, hangos szórakozó helyek zárva voltak Pesten, így nem zavartak...
Remélem marad ilyen nyugalmas a 2021 is
Igazából még a vírus szempontjából is "pozitívan" jöttem ki.
Sokkal jobb volt úgy közlekedni, hogy mindenki otthon ült, nem volt dugó, belvároson úgy lehetett átmenni, mint egy vidéki kisvároson.
Sok ismerőssel tudtam közös programot szervezni, akik amúgy egész szabadidejükben külföldön lettek volna.
Szemben egy iskola van, reggel 6-7-től a házunk előtt ordított mindenki, most 8-9-ig simán lehet aludni, csend van.
Este mindig volt banzáj a ház előtt, vagy fiatalok, vagy alkeszek, vagy buliból hazatérő ordítozók. Most este 8-tól síri csend. Komolyan mondom, lakó-pihenő övezetekben ezt kötelezővé tenném. Végre mindig kipihent vagyok.
Albérletben úgy laktam fél évig, hogy lakótársam hazament és így kvázi enyém volt egy lakás szoba áron. Kell ennél jobb?
A vicces az, hogy bárki elköhögi magát inkább haza küldik, én is jobban figyelek. Plusz ugye maszk, távolságtartás. Előző években mndig volt évente 2x olyan szezon, mikor folyton megfertőztek és hetekig döglöttem betegen. Most ez lekopogom, kimaradt.
Hobbim a természetjárás, ami gyakorlatilag korlátlanul végezhettem. Ha nagyon akarnék simán elmehetnék egy esti túrára is, erdőben a kutya nem nézi.
Nyilván megértem, hogy ez így nem jó helyzet. Van közvetlen ismerős is, aki lélegeztetőgépen van, és ez szomorsággal tölt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!