Szilveszter estére ötletek pároknak?
Figyelt kérdés
A szilveszter estét kettesben töltöm a párommal. Tudnátok ötleteket írni, mivel töltsük az estét?
Főként olyan ötletek, programok érdekelnének, amik nem mindennapiak, mégis emlékezetesek. Pl. karaoke.
Lehet valami vicces játék, ivós játék. Keresgéltem már, de mindenhol csak olyanokat találok, ami házibuliban élvezhető inkább.
A válaszokat előre is köszönöm!
25N
2020. dec. 29. 17:44
1/9 anonim válasza:
Én is kettesben leszek a párommal, teljesen hétköznapi dolgokat fogunk csinálni. Például énekel majd nekem (ez nálunk teljesen hétköznapi), nézzük a tévét, ropit, chipset eszünk, éjfélkor pedig meghallgatjuk a Magyar Himnuszt és megiszunk egy pohár pezsgőt, majd ha lesz tűzijáték (kertes házak, így lehetséges, hogy a korlátozások ellenére lesz), azt megnézzük az erkélyről.
2/9 anonim válasza:
Kártyázás "beszélgetős befőtt" játék (keress rá neten), egyéb társasjáték, film, nasi
3/9 anonim válasza:
Eszem-iszom-dinom-danom-pajzankodas-nepessegszabalyozas-ejfeli puszi-pihi/szundi-punnyadas.
4/9 anonim válasza:
3-as nak igaza van jól jön a hazának egy -két baba
5/9 anonim válasza:
Meztelenul bujjatok a takaro ala es tapintassal probaljatok meg kitalalni ki van mellettetek :)))))
6/9 anonim válasza:
Masszázs, valami különlegesebb nasi készítés együtt
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2020. dec. 29. 21:44
8/9 anonim válasza:
Csináljatok együtt vacsit, vagy sajttálat és mellé borozzatok, vagy vannak pároknak letölthető ivós appok is:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!