Ha szilveszterkor nagyobb házibulit tapasztaltok ti be fogjátok jelenteni a rendőrségen?
A szomszédom óriási bulit tervez és megmondom őszintén már tavaly is meggyűlt vele a bajom. Kárt okoztak a kertemben és olyan szinten ordibálnak állandó jelleggel hajnal 4-ig,hogy a saját hangomat se lehet hallani, nemhogy bármit nyugodtan csinálni.
Most ugyebár ezt 5-ig kellesz hallgatnom a szabályzat miatt.
Már a korábbi években is gondoltam rá, hogy fel kellene jelenteni őket de azzal voltam, hogy ilyenkor a rendőrség úgyse foglalkozna velük hanem megindokolnák azzal, hogy máshol is buliznak, ki kell bírni. Ráadásul magamat se akartam lejáratni.
Viszont idén nyugodtan fel lehetne őket jelenteni mert 20-an szinte fixen lesznek és az önmagában szabálysértés.
Ti mit gondoltok? Szerintetek lesz értelme jelenteni?
Valamint arra vagyok kíváncsi, hogy ti bejelentenétek ha nagyobb házibulit tapasztaltok?
Kicsit szégyellném is magam miatta mert bár a rendőröknek most kötelező ezzel foglalkozni de biztos vagyok benne, hogy közülük is sokan ellenzik ezt a tiltást és megnéznének maguknak, hogy milyen keserű életem lehet ha mások szórakozását elveszem. Nem tudom mi tévő legyek, teljesen tanácstalan vagyok.
Nem lenne gondom velük ha normális ember módjára viselkednének de szó szerint szétrepednek a falak a zajtól.
Utolsó kettő: olvassátok el a kérdező törénet előzményeit :D
Azok alapján nem igazán van kérdés, szerintem.
Megjegyzem, én is fiatal vagyok viszonylag (25 éves) és én is szoktam bulizni...
17
De ha nem sikerül "megbeszélni" (olvass előzményeket) fixen balhézni fognak, akkor simán mehet a bejelentés, nem kell ide pandémia.
Nyugodtan kihívhatja a rendőröket ha van rá megalapozott indok, ehhez nem kell "wamzernak" lenni, LOL.
Én is kihívnám ha balhés c. kategóriások ordibálnának a szomszédban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!