Hogy fogjátok idén tölteni a szilvesztert?
Figyelt kérdés
#szilveszter, ünnep, újév
2020. dec. 24. 20:57
2/13 anonim válasza:
Alkohol nélkül, itthon. A kutyát pedig behozom a házba, hogy ne őrüljön bele a szomszédok tűzijátékozásába.
3/13 anonim válasza:
Délután megtartjuk a lányom szülinapját, aztán lehet mi kettesben maradunk párommal, mert a gyerek az apjánál lesz éjjel. (11 éves)
Aztán passz. Eszünk, inni még nem tudom fogunk-e, beszélgetünk, egymással foglalkozunk. De még passz.
Úgy volt, hogy házibuli lesz nálunk, de nekem nincs kedvem, elég volt tegnap meg ma ugrálni, rengeteget főzni, sütni, mosogatni.
Zavarni senkit nem zavarnánk, kertes ház, de valahogy nincs kedvem hozzá.
Pocsék egy év volt.
4/13 anonim válasza:
Kijöttünk a rokonokhoz Finnországba, szerintem a szilvesztert is itt töltjük. Itt már pakolják ki a tűzijátékos konténereket. Semmi nincs tiltva, és kijárási tilalom sincs.
5/13 anonim válasza:
Tehát bulizunk, meg durrogtatunk egész éjjel:D
7/13 anonim válasza:
Otthon. Darálom majd a sorozataimat,legurítok 1-2 sört. Apró örömök.
8/13 anonim válasza:
Otthol.Sorozatot vagy filmet nézek,beszélgetek a csaladdal,barátnőimmel.
9/13 anonim válasza:
Leiszom magam megvárom míg kimegy aztán betépek és utálom tovább az életemet.
10/13 anonim válasza:
Elég "tartalmas" életed lehet, utolsó válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!