Mit csináljak Szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim már régóta és mindig egyedül töltöttem ezt az ünnepet,de mostanra olyannyira hiányzik az,hogy valaki mellettem legyen. Nem is tudom mit találhatnék ki.
17/l
2020. dec. 20. 18:49
1/7 anonim válasza:
Egyedül biztos nem töltötted,.gondolom a szülők ott voltak :)
Készitsd be a kedvenc poénos filmeidet, amiken mindig nevetsz. Nekem ilyen pl. A nagyfiúk és a másnaposok :)
Hogyhogy nincsenek barátaid? Nincs senki, akivel beszélgetsz, szórakozol?
3/7 A kérdező kommentje:
Persze itt vannak,de ők inkább szeretnek kettesben egyedül lenni.
Hát még egy fél éve volt egy barátnőm,de már többször is eltávolodtunk egymástól. Nehezen ismerkedem és a mentális állapotom sincs a legjobb helyzetben.
2020. dec. 20. 19:32
4/7 anonim válasza:
A szilveszter nem a romantikázásról szól, főleg, ha van gyerek is :)
7/7 anonim válasza:
nézz filmet készíts hozzá nasit, játssz valamit (Gépen akár), menj fel chatalternativ-ra vagy omegle-re és ott még ismerkedni is tudsz ha úgy van, ha van tesód akkor találjatok ki közös programokat, :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!