Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Valami ötlet Szilveszterre?

Valami ötlet Szilveszterre?

Figyelt kérdés
Itthon fogom tölteni és nem tudom mit csináljak.
2020. dec. 14. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Hány éves vagy? Családtagok? Jó lenne többet tudni. Ha nincs más, írj össze olyan dolgokat, amiket kifejezetten szeretsz otthon csinálni és sorban valósítsd meg őket.
2020. dec. 14. 19:52
 2/9 anonim válasza:
100%
Csináld azt, amit otthon is tudsz, és szeretsz! Ha nincs más ötleted aludj, mint ahogy én is fogok. :D
2020. dec. 14. 20:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Virsli zabálás tvzés.
2020. dec. 14. 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Virslizünk, pezsgőzünk, szexelünk.
2020. dec. 14. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Családtagokkal társasozás, darts (ha nincs, de úgy érzed hogy valamelyik családtagodnak tetszene néhány ezer forintért adhatod karácsonyra), filmezés.
2020. dec. 14. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Pizzázunk, iszunk, tévézünk, tűzijátékozunk.
2020. dec. 15. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
hokizás
2020. dec. 15. 20:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy másik kérdéshez írtam ugyan, de ide is bemásolom:

Sajnos nekem is nagyon kereszttülhúzta a számításaimat az idei év :( Eddig mindig vagy a belvárosban az utcán, vagy bálban, esetleg vmi szórakozóhelyen ünnepeltünk, egyszóval valamilyen tömegrendezvényen. Egyébként nagyon szeretem a szilvesztert, és nagyon rossz, hogy idén nem lehet megünnepelni :(

Adok neked egy tippet, én is ezt fogom csinálni: ha egész este azon agyalok majd, hogy "jajj szilveszter van, és de sz@r, hogy itthon kell rohadni", akkor tutira bedepizek. Ezért én úgy ahogy van, ignorálom az egészet, nem is fogok foglalozni vele. Mivel amúgy is hétköznapra esik, ezért úgy is teszek majd, mintha egy teljesen átlagos hétköznap is lenne.

Vagyis este szépen megfürdök, egy kicsit még olvasok az ágyban, és éjfélkor már javában aludni fogok, ahogy azt máskor is tenném. Nem akarok se pezsgőt, se koccintást, se semmit. Minek? Egy ilyen szilveszteren nincs mit megünnepelni.

Egyszóval én idén úgy teszek mintha nem is létezne, nálam kompletten kimarad az egész. Ennél jobbat sajnos nem tudok kitalálni a jelenlegi helyzetben.

2020. dec. 18. 13:39
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
Lencsefőzelék, pezsgő, zene, társas, konfetti, pizza aztán irány az ágy és egy másik játék ;)
2020. dec. 18. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!