Ki mit fog csinálni Szilveszterkor?
Sajnos engem nem engednek sehova a szüleim a vírus miatt, szóval valószínűleg itthon leszek velük. Érdekelne, hogy mások hogy fogják ünnepelni. (Kort is írjatok, kérlek)
20/l
Szilveszter napján, amikor még világos van, szeretném végigjárni a környező vidéki útvonalakat, mert sok esetben találkoztam már gyönyörű, zúzmarás, út fölé hajló fákkal, amiket bánok, hogy nem fotóztam le. Ebből szeretnék egy kisebb albumot publikálni majd a Facebook-on, éjfél előtt pár perccel. Az albumhoz tartozna egy szöveges tartalom is, mely az idei, már-már keserédes évet fogja összegezni az én szemszögemből.
Egyébként az esti órákban én is társaság nélkül fogok maradni. Alapból egyedül élek, a járvány miatt elapadtak a kapcsolataim, szóval valószínűleg nekem se lesz másra lehetőségem. Csak az ilyen egyszerű dolgokra, mint amilyen a fent leírt is.
20/F
Alszok, vagy játszok. :D
Kort nem kapsz!
Semmit, egyedül pezsgőzök, játszok, zenét hallgatok, ennyi. Nem a vírus miatt, alapból sem mennék sehova.
16/L
A Parom csaladjaval fogom tolteni. Nem lesz senmi extra, eves,filmezes, beszelgetes esetleg tarsas.
17 eves vagyok
Ha lehet fellövök pár 2 telepet a kertben, ami még megmaradt az előző évről, amúgy yt-twich-facebook, esetleg játszok vagy nézek valami filmet, közben eszek és nasizok valamit.
25 f
Mondjuk úgy, hogy megmentelek ha leszakad a karod a petárdától, tűzijátéktól vagy esetleg ha "toxic-ra iszod magad" .
Ez lesz előreláthatólag az én szilveszteri programom :)
Pár barátommal házibuli lesz az egyikünknél. Nem így terveztük, de hát most ennyire van lehetőség.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!