Szerintetek a kijárási tilalom mennyivel csapolja meg a durrogtatások arányát szilveszterkor?
Én pénzt ilyenre nem adnék ki, de ahogy eddig is, most is lesznek bőven, akik több tízezer Forintokat fognak majd elszórakozni így (még ha esetleg nem is lesz "hivatalos" beszerzési forrás, ezek úgy is megtalálják a módját, hogy szerezzenek valahonnan).
Akik kertes házban laknak, azok a saját területükön ugyanúgy kint lehetnek 8 után is (ahogy a penel erkélyén is, gondolom), így nem lesz akadálya, hogy megmutassák a szomszédoknak, hogy lám lám...
Van akinek ez a nap Ünnep, a kutyásoknak pedig egyenesen egy rémálom.
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Igen, én is erre számítok, hogy Semennyire.
Szerintem most rengetegen azt se fogják megvárni, hogy besötétedjen, kihasználják majd a 16-20 óra közti időszakot az utcán való őrjöngésre.
A rendes, magasra emelkedő, látványos tűzijáték vásárlást, használatot még megértem, de a csak pukkanó, sistergőket nem.
A patárda van ahol teljesen legális, nálunk nem.
Az a sok barom, aki azzal durrogtat, a szememben bűnöző. Akkor is az lenne, ha nem lenne semmi tiltás.
Nem hinném, hogy azok a debilek, akik ilyennel szórakoznak, különösebben érdekelné a tilalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!