Mit gondoltok arról, hogy elmarad a szilveszter?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kormányellenes, csak érdekel, hogy kinek mi a véleménye erről.2020. dec. 7. 16:20
11/23 anonim válasza:
21.-én fognak dönteni arról, hogy esetleg enyhítenek-e a kijárási tilalom időtartamán.
12/23 anonim válasza:
9-es ott a pont egyetértek veled csoda hogy nem pontoztak még le az agymosottak
13/23 A kérdező kommentje:
Tudtommal 21.-én csak a karácsonnyal kapcsolatban döntenek. Szilveszterre szerintem marad, hogy 8-ra haza kell érni...
2020. dec. 7. 18:09
14/23 anonim válasza:
#12 Majd mindjárt jön a sok fityeszes aztán letámad minket😆
15/23 anonim válasza:
az tuti de nem várom meg gyorsan törlöm a kérdést a figyeltek közül ne is lássam :D Pacsi
16/23 anonim válasza:
Én nem örülök neki. Szerettem volna a szüleimmel ünnepelni éjfélig, mert édesapámnak talán az utolsó szilvesztere (daganatos, sajnos elég agresszív tumor). De sajnos ez elmarad majd. Az volt a terv, hogy átmegyünk hozzájuk és éjfél után hazajövünk, mert náluk nincs hely ott alaudni. Ők se szívesen alszanak nálunk. Úgyhogy ők édesanyámmal maradnak ketten (alighanem alszanak majd), mi meg párommal itthoni.
18/23 anonim válasza:
Az esti híradóban mutatták, a szilveszteri kijárási tilalom nem változik. Vagy hazaérsz szilveszterkor este 8-ra, vagy ott alszol, ahol az éjféli pezsgőt bontottátok.
19/23 anonim válasza:
Mi marad el?? Miért maradna el?
Aki bulizni akár, az fog.
Pl bemegy 8 előtt és másnap délelőtt haza.. 🤷♂️
Mi is így fogjuk csinálni és még több száz ezren..
Ellenőrizni, kopogtatni úgy se fognak..
20/23 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm úgy gondolta, hogy áthozza hozzánk a kutyáját, és éjfél után úgy haza tudna menni. Annyi probléma van vele, hogy 560m-re lakik, így pont átlépi a körzetet. Meg hát szerintem a rendőrök se hülyék, úgysem hiszik el szerintem, hogy pont éjfél után kell sétáltatnia a kutyát.
2020. dec. 8. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!