A jelenleg hatályos rendelet szerint lehetséges kis létszámú szilveszteri összejövetelt tartani?
10 főig lehet családi rendezvényt tartani.
De, dec.31.-ig még változhat ez.
Lehet enyhébb, vagy a kár szigorúbb is.
2es, ezt tudod bizonyítani?
Linkeld be a Magyar Közlöny ezen részét!
4-es, te csak az elejét olvastad el a cikknek, amit belinkeltél? Mert én végig olvastam és ez is benne van:
"A Miniszterelnökség szerint viszont nem
Miután a korlátozások meghosszabbításáról szóló hírek megjelentek hírportálokon, a Kormányzati Kommunikációs Központ közleményt adott ki, hogy nem igaz a hír, miszerint a jelenleg hatályban lévő korlátozó intézkedéseket hosszabbította meg a kormány, azok 2020. december 11-ig alkalmazandóak. A kormány a veszélyhelyzetet hosszabbította meg az országgyűlés döntése alapján 2021. február 8. napjáig. Sőt, a kormány Facebook-oldalán is azt hirdetik, hogy a jelenlegi korlátozások december 11-ig maradnak hatályban. "
Kattints rá, görgess lejjebb és tádámm: meglátod, hogy onnan idéztem.
Gondoljátok, ha a veszélyhelyzetet hosszabbították, akkor az enyhítésekre van esély?
Szerintetek ez logikus?
Én úgy gondolom, hogy dec 11. után is maradnak a korlátozások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!