Milyen programot ajánlanátok újévre?
Figyelt kérdés
Belföld, akár Budapest, 18-19 évesek vagyunk 5-en.2020. nov. 3. 14:06
1/12 anonim válasza:
A "Maradj otthon" nevű össznépi játékot.
2/12 anonim válasza:
Valaemlyikőtök otthonában vagy béreljetek ki egy helyiséget és ott bulizzatok. Zene, pia, társas, rágcsa, stb. Bár ez úgy jobb, ha minél többen vagytok.
3/12 A kérdező kommentje:
És ha ezt tavaly kérdeztem volna?
2020. nov. 3. 17:14
4/12 anonim válasza:
Akkor is ugyanezt mondtam volna. (2-es vagyok)
5/12 anonim válasza:
Mi évek óta úgy szilveszterezünk hogy keresünk a társaságban valakit akinek (nyilván a szüleinek) nagy családi háza vagy nyaralója van kevés szomszéddal, odamegyünk már délután, nyitunk pár sört, társasozunk vagy filmezünk, viszünk kaját, aztán este kapcsolunk zenét, iszunk, beszélgetünk. Olyan 10-15 ember össze szokott gyűlni és igazából egyikünk sem szereti a tömegnyomort, sem a szórakozóhelyeken szóló zenét, pláne az arra való táncolást úgyhogy ezt jobban élvezzük. Ha idén biztonságos lesz, gondolom ismét ez lesz a program. 21-23 éves társaság.
7/12 anonim válasza:
Itthol vagyunk általában a párom jön hozzánk filmet nézünk beszélgetünk vagy társasozunk.
9/12 anonim válasza:
Reszvetel temetesen. Emehettek egymas rokonaiera.
Sztem varjatok ki a jarvany veget.
Amugy csinaljatok egy fb csopit es videon jelentkezen he mindenki:-) vagy zoom vagy valami ahol egyezeree fent lehettek s ugy tarsasozzatok ugyanazzal. Vagy hulyuljetek svagy nezzetek filmet es utana targyaljatok ki.
Azaz godolkozzatok alternativan ha nem talalkozhatnatok akkor hogyan lehetnetek megis egyutt. Es erdemes most bevasarolni ragcsat es piat is nehogy aztan totalis leallas kovetkezzen.
10/12 anonim válasza:
Én is a kijózanodást javaslom, sok évre visszamenőleg remek program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!