A szilveszteri bulin és az azt követő napokban 2 dl pezsgőt hárman két napig ittunk. Alkoholisták vagyunk?
Figyelt kérdés
2020. márc. 20. 09:33
11/23 anonim válasza:
és most ébredtetek - ennyit aludni! Ezt Csipkerózsika is megirigyelné!
12/23 A kérdező kommentje:
Azt még nem is említettem, hogy a szénsav már kiment belőle. Édes Walton pezsgő volt amúgy, fénykorában.
2020. márc. 21. 21:10
14/23 anonim válasza:
Az alkoholizmus kb. ott kezdődik, hogy amikor elfogy, akkor venni kell ujat. ha addig ittatok amig volt, majd abbahagytátok, akkor nem vagytok alkoholisták.
15/23 A kérdező kommentje:
Majd Szilveszterkor megint koccintunk.
2020. márc. 22. 08:21
16/23 anonim válasza:
Velem is volt hasonlo. Kaptam egy liter házipálinkát ajándékba. S minden este ittam egy kupicával. Egy nap elfogyott. Gondoltam, akkor holnap veszek egy uj uveggel. Szerencsére azonnal rádöbbentem, MOST kell leállni. Elhatároztam, továbbra is csak akkor iszom, ha más fizeti. :))) Így nem lettem alkoholista:)))
17/23 anonim válasza:
"Kaptam egy liter házipálinkát ajándékba. S minden este ittam egy kupicával. Egy nap elfogyott."
És ki járt rá titokban, uccsó?
19/23 anonim válasza:
2dl pezsgő???
Ember! Ne hülyéskedj már! Ez lábmosónak is kevés
Mi szilveszterkor azzal alapoztunk be, hogy intravénásan juttattuk infúzió segítségével a vodkát a vérünkbe :)
A profik így csinálják.
Az alkoholisták meg ugyanígy, csak nagyobb dózisban és óránként pótoják szájon át is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!