Veletek mi történt eddig 2020-ban?
Jókat ettem. Egyelőre még itthon vagyok a családommal, össze is vesztem velük ma, úgy néz ki, hogy jövök vissza haza, mert nem bírom azt a helyzetet ahogy akkor élek amikor nem itthon vagyok, elkezdtem intèzmènyekkel levelezni, de még egyelőre semmi hír nincs. Még minimum kétszer-hàromszor vissza kell majd mennem, hogy hazahozhassam minden cuccomat, vissza kell majd adnom az albérletemet és fel kell mondanom, emiatt nagyon ideges vagyok napok óta. Készülök szakítani a párommal is. Sokat nèzelődöm munka után, de ebben a megyében semmifèle munkalehetősèg nincsen, szóval elő kell majd vennem az ismerőseimet. Voltam a hivatalban is, legalább egy dolgot sikerült ott elintéznem(úgy néz ki).
Ja, és még az éven nem dohányoztam, ami nem újévi fogadalom volt, csak a családom veszekszik velem, ha kimegyek(20 éves vagyok, a pénzt én keresem meg rá, csak a jövőbeli költözés miatt nézelődöm munka után helyben), szóval már kezdek meghalni egy slukkèrt.
Röviden ennyi.
2-án és másnap már mentem be. A tavaly óta ígért fizuemelésről lapít a főnököm. Reméltem ezzel kezd, ha már "Karácsonyra" nrm kaptam meg. Tévedtem. Azóta jelentkeztem pár helyre.
Ezen kívül semmi nagyon különös történés nincs.
Ettem, aludtam, gameltem, kosaraztam, olvastam, tanultam, nevettem (sokat).
És nem tettem újevi fogadalmat, ennyivel kevesebb stressz az életemben :) Nem azért fog 180fokos fordulatot venni az életem, mert a Föld körbeért a Nap körül :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!