Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Nektek milyen volt a szilveszter?

Nektek milyen volt a szilveszter?

Figyelt kérdés
:)

2020. jan. 3. 16:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Az a jo XDD
2020. jan. 4. 00:25
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

30-n kezdődött munka után, aztán aludtam pár órát, 31-n mentem a következő buliba, ahonnan boxer nélkül mentem haza.. :D az egy szép este volt, másnap mentem inni munka után megint, és ma újra :D

rengeteget dolgozok, ilyenkor tudok a barátaimmal lenni csak, meg mint utólag kiderült, most már a barátnőmmel is :D

2020. jan. 4. 11:40
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Este 10-kor kimentünk a Dobó térre (Eger), ott nagy tömeg, DJ volt, szétfagytunk éjfélig, koccintottunk pezsgővel, megnéztük a tüzijátékot, majd húztunk haza a jó meleg házba.
2020. jan. 4. 12:36
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
Az idei szilveszterünk sajnos nem volt valami jó, mert nem volt még az az igazi hangulat, mint ami szokott, mellesleg elszökött a kutyánk, de szerencsére már meglett. Úgyhogy jól indult 2020.
2020. jan. 12. 09:29
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
Előző vagyok. A még helyett meget szándékoztam írni.
2020. jan. 12. 09:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit későn ugyan, de nagyon jó volt. Az egyik kedvenc ünnepem. Bár lehetett volna egy kicsivel több tűzijáték, és bulisabb hangulat kint az utcán, meg az se lett volna kár ha egy kicsit tovább bírom mint 6 óra (természetesen reggel 6). Jó volt, délelőtt gépezés, és TV-zés azaz pihenés, család együtt, hatalmas lakoma, TV-s bakik nézése a nagyszülőkkel, Sztárban Sztár Nem Leszek, Különben dühbe jövünk, Sas, Bagi-Nacsa, és AradiVarga show és kabaré, bulizós zene nézés/klipp nézés a TV-ben, bulizás, dudálás, tűzijáték nézés (bár lehetett volna több is), óra nézés (visszaszámlálás), és alig alvás. Másnap ünnepeljük az újévet... Jövőre mindent megteszek hogy jobbo legyen, de ez is jó volt.
2020. márc. 7. 17:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
NEMSOKÁRA JÖN A KÖVETKEZŐ SZILVESZTERI DÁTUM!!! (Már csak 79 nap kb. ha jól számolom - és nem tévedek...)
2020. okt. 13. 20:24
 18/19 anonim ***** válasza:
31%
Be lesz tiltva a szilveszter, Covid van!!
2020. okt. 13. 21:29
 19/19 anonim ***** válasza:
31%

Kedves 18-as válaszoló!

Az sem egy feltétlenül rossz megoldás!

Akkor legalább többen komolyodnak meg egyetlen éjszaka alatt a VALÓDI JÖVŐKÉPÜKÖN ELGONDOLKODVA... talán csökken a siránkozás, önsajnálat. Többen fókuszálhatnak a kreatív képességeikre.

Ezenkívül elmaradnak a másnaposság okozta roppant kínos szituációk családokban, párkapcsolatokban, stb. (Kevesebb alkohol, józanabb, kiszámíthatóbb életközösség egymással!)

A féktelen bulizásban mindenki mindenkivel, khm. Szóval jobban együttmaradnak a szerelmespárok, a hűség kérdése legalább ezen az éjszakán nem szenved csorbát.

Az állatok (pl. a kutyák) sem mennek feltétlenül világgá szegények a petárdázás fülsüketítő zajától.

2020. okt. 14. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!