Ki hogy készülődik szilveszterre?
Ja... a betegek meg majd ellátják magukat a kórházban, ha valakinek leszakad a keze a petárdától az megvárja január 2-át, mert holnap nincs munkanap, nincs orvos. Ha valakinek kifogy a benzin az autójából majd gyalog megy tovább, mert ugye a kutasoknak is ünnep van. A holnap reggel 6 órai londoni repülőjárat is magától száll majd fel, mert nincs munkanap a pilóták sem dolgoznak.
Egy agyi szakadék vagy kérdező.
meg a pizza futar is aki kiviszi neked holnap a kajat az nem is ember hanem valami robot . mert hulla masnapos vagy es nem fozol helyette fuledhez veszed a telefont es hat ugye a diszpecser aki felveszi a rendelesed az se dolgozik meg aki megsuti /fozi neked a kajad :)
ezt maskepp pedig nem lehet erteni... inkabb gondolkozz mielott irsz valamit
Vannak olyan munkakörök, ahol MINDIG kell dolgozni, nincs megállás / az más kérdés, hogy van a beosztás / Egészségügy, rendőrség, reptér, tömegközlekedés...Az egy dolog, hogy pl. én egy kiadónál vagyok állásban, és holnap nem kell dolgoznom. De ez van.
Én egyébként otthon töltöm. Annyira nem izgat már ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!