Mennyit terveztek inni újévkor? Más is alaposan kiengedi a gőzt?
Figyelt kérdés
haverokkal eddig úgy néz ki, lesz sör, pálesz, rum, vadász, vodka dögivel. Dehát ez erről szól, a lúzerek ülnek kb csak otthon xD2019. dec. 30. 19:00
3/13 anonim válasza:
lúzerként otthon fogok ülni a bnőmmel.
4/13 anonim válasza:
Vettem egy nagyon finom édes bort, meg van egy liter házi csokilikőröm is. Nem lesz nagy berúgás, mert csak egy családi összejövetel lesz öcsémnél.
5/13 anonim válasza:
Szánalmas vagy. Mondom ezt úgy, hogy nem fogok itthon ülni.
6/13 anonim válasza:
Nem tervezek inni, idén eddig egy pohár boron kívül nem fogyasztottam más alkoholt, nem is hiányzik. Anélkül is jól tudom magam érezni.
Szilveszterkor amúgy is otthon leszek, tanulok a vizsgáimra, azt most fontosabbnak érzem.
7/13 anonim válasza:
Lehet, neked én vagyok a lúzer, nekem te. Ennyire görcsösen betervezni... Miért nem lehet egy pénteken levezetni a gőzt? Miért kell neked a naptár engedélye a piácskákhoz?
8/13 anonim válasza:
Én nem iszok semmit szilveszterkor. Minek az,nem piáktól meg szlopálástól lesz ünnep az ünnep.
9/13 anonim válasza:
Akkor én is lúzer vagyok, mert otthon fogok ülni.
Viszont most alaposan be fogok b*szni, annyit iszok amennyi belém fér délután 4 órától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!