Mit jelent neked és családod számára a Pünkösd? Hogyan töltötttek el?
Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 16:56
11/17 anonim válasza:
Hosszú hétvége, és eredetileg kirándulást terveztünk, de mivel esett az eső, délelőtt főztem, majd itthon beültünk a tv elé filmezni pattogatott kukoricával, majd a környéken sétáltunk 4 km-t. Igaziból a térképen láttam egy nagy tavat, és meg akartam nézni, de aztán odaérve láttuk, hogy magánerületen van és el van kerítve, így nagy csalódás volt. :(
12/17 anonim válasza:
Semmit sem jelent, halálra idegeskedtem magam, hogy már két napja semmi sincs nyitva.
Egyébként dolgoztam ma, tegnap sokat sétáltunk. (A hosszú hétvégének alapvetően örülök persze, mert így legalább kevésbé stresszes volt a mai munka.)
13/17 anonim válasza:
Vasárnap jöttek vendégek, hétfőn anyu és a testvérem dolgozott, én meg elmentem a párommal shoppingolni.
14/17 anonim válasza:
Csíksomlyón voltunk, a búcsúban. Részt vettünk a misén (szombaton), majd másnap Gyimesben voltunk, az ezeréves határnál. Kirándultunk, illetve itt is volt egy ünnepi szentmise. Nekünk ez több, mint egy szimpla hosszú hétvége. 4 kamasz gyerekünk is velünk volt (12,5-18 évesek). Ha azt gondoljátok, ez ritka kivétel, akkor tévedtek, a misén 600-700 ezer ember vett részt. (Csak a többi nem írt ide :-) )
15/17 Iza-chan válasza:
Nekem csak egy hétköznapi napnak számít, nem tartom olyan fontosnak.
16/17 anonim válasza:
14es. Férjem is kint volt.ti a székely gyorssal voltatok kint?
17/17 anonim válasza:
Utolsónak: nem, autóval. 6 fős családunknak túl sok pénz lett volna. Meg szeretünk is autózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!