Pünkösdkor miért van zárva szinte minden bolt? Hisz ez keresztény ünnep, de ugye nem csak keresztények vannak az országban.
12-nek
Bocs, voltam eladó IS, és tudom, hogy mennyi sötét ember van, akik kezdjük azzal KÖSZÖNNI SE TUDNAK; nem mondják azt, hogy KÉREK, vagy SZERETNÉK; pont ahogy te, lenézik az eladót, semmibe se veszik, mert "csak egy pénztáros". Mamlaszok, mire sorra kerülnek, még mindig nem tudják mit szeretnének, mögöttük meg áll a sor, 1870 Ft-ot 10-esekben és 20-okban fizet ki; tovább is van, mondjam még? Ilyen emberek védesz te!
Nálunk nem a japán modell volt, hanem az "amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten!" Rápirítottunk az emberekre, ha kellett, és utána k*ssba voltak, mert rájöttek, hogy igazunk van. A vevő is csak ember nem Atyaisten, aki előtt le kell borulni, és az eladó is ember, mind a kettő adja meg a másiknak az alapvető tiszteletet, akkor nincsen gond!
#13 a japán pénztáros se keresi le a csillagot az égről, ottani viszonylatban
#14 és mi van a 20 forintosokkal fizet? a pénz az pénz, köteles vagy elfogadni
a másik meg hogy pont ezaz hogy sok eladó sem adja meg a kellő tiszteletet, bunkózik, meg stb
14-esnek tökéletesen igaza van. Az alapvető tisztelet mindenkinek kijár, mindkét oldalról.
És igenis vannak iszonyat idióta vásárlók, kezdve azzal, aki már eleve úgy jön a kasszához, hogy azt képzeli magáról, hogy ő az atyaúristen, és úgy beszél a pénztárossal, ahogy az ember az állataival se.
Kérdező: azért vannak zárva a boltok, amiért húsvétkor, meg karácsonykor is. Két napos szünnap, amit már január elsején látod a naptárban, hogy lesz, be tudsz vásárolni. Én komolyan nem értem, 10 éve, mikor vidéken éltünk, H-P délután 5kor zártak a boltok, szombaton jó ha délig nyitva voltak, vasárnap meg egyáltalán ki se nyitottak, mégse halt éhen senki...
A vallást senki sem hordozza magán...
Ha pedig diszkrimináció, akkor pozitív, hisz az ateisták, zsidók és muszlimok (a sor tetszőlegesen folytatható) sem dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!