Mit lehetne venni ajándékba egy hittan tanárnak (papnak) a bérmákozásra való felkészítés megköszönése képpen?
Figyelt kérdés
hittan, pap, ajándék2012. máj. 19. 09:02
12/30 anonim válasza:
Szerintem is egy jóféle bor az tökéletes,szép csomagolásban.
13/30 anonim válasza:
Ha szereti a jó bort, az tökéletes ajándék lehet. Nekünk a szomszédunk lelkész, van szőlője, és minden évben hoz kóstolót az újborból :) és borozgatni is át szokott jönni :)
14/30 anonim válasza:
Italt ne! Bibliát és rózsafüzért se mert az van neki biztos. Én desszertet se vennék. Legjobb egy jó könyv, de valami szolid.
15/30 anonim válasza:
Egy dísz tárgyat.
Pl egy apró kis szobor.
Nem ilyen drága dolgokra gondolok.
Lehet venni pl fából készült kutyát stb:)
17/30 anonim válasza:
Ha már a fából készült kutya is felmerült, szerintem gumiból készült nőt inkább.
18/30 anonim válasza:
Szerintem semmi vicces nincs a fából készült kutyában.
Muteromnak is vettem egyszer ajándékba.
Jól néz ki, festett, és lakkozott:)
Bárhova lerakod jól mutat.
19/30 anonim válasza:
Fából készült kutyát semmiképpen,még egyéb dísztárgyat sem szoktak a szobájukban tartani. Legfeljebb valamelyik szent szobrát vagy képét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!