Mit tegyek ha anya 'nem akarja', hogy bérmálkozó legyek? (TOVÁBB LENT)
Járok hittanra és hát kb.2 hónap múlva lesz a bérmálkozás...
Azért nem akarja (elég furcsa)mert nem tud kit meghívni bérma szülőnek.meg ilyesmi...de ilyenkor már amúgy is ciki lenne szolni a hittan tanárnak meg egyébként is szeretnék bérmálkozó lenni...légyszi adjatok vmi ötletet!
Előre is köszy°°*°°
Ha csak az abaj, hogy nem tud kit, ezen ne múljon!!
Örüljön, hogy nem a 20. piercinged belövésére készülsz, hanem bérmálkozni...
Én is voltam bérmálkozó, nemis olyan rég, nálunk, elég vegyesen volt: volt akinek a bátyja, rokona, ismerőse lett a bérmaszülő, sőt volt akinek apáca.
Szóval a lényeg, hogy olyat kérjetek meg, aki már volt bérmálkozó...ha van tesód, akkor akár őt, vagy keresztszülőt.
Nekem is egy távoli rokonom lett, nem is találkozunk túl sűrűn sajnos.
Beszélj még erről anyukáddal, ne hagyd magad:))
20l
Leírnád nekem privátban hogy ennek az egésznek mi a lényege ? Nem kritizálni akarlak vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok.
Kb azt se tudom mi az. Annyit tudok hogy templomban történik:) Meg hogy rám akarták erőltetni kiskoromban csak nem jött be.
Én szívesen vállalnám, ha nem volnék házhoz kötve.
Remélem, sikerül találnod valakit!
Am komolyan köszi szépen az ajánlatokat...
Miskolc környékén élek xD.
egyébként meg aki télleg komolyan gondolja az szóljon:))
Ez egyáltalán nem ciki. A helyedbe megosztanám ezt a dolgot a Pappal, hiszen, Ő a lelki atyád, és lehet, hogy ajánl valakit vagy megnyugtat, hogy nem az a fontos. Nincs valakid akit kedvelsz, és meg van keresztelve, tesó, barát, szomszéd? Nekem pl. a Férjem lett a bérmaszülőm :)
Sok sikert, és szívből gratulálok ehhez a szép elhatározáshoz.
Kit választottál védőszentedül?
Majd megírod, hogy mi lett végül?
Minden jót, és örülök, hogy kiállsz a Hited mellett.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!