Ha a férfiak és a nők között esélyegyenlőség van, akkor miért nincs férfinap is?
Mert a nőknek kellett harcolni a jogaikért évszázadokon keresztül, és még ma is, s ez annak a tiszteletére van:
9-es! Persze, hogy rosszul jártunk, mert ezt is az elkúrt férfivilág a maga javára magyarázta, hogy mit is jelent, pedig nem ezt, ami van!
De van egy rossz hírem számotokra, elnőiesedtek azért, mert már mindent a nőkre raktok, majd kihaltok a végén. :P :D Nem kell megtévedni, hogy a vegyi anyagokra fogják:
Ezzel szúrják ki a szemét a hülye nőknek. Közben a mai napig nincs egyenjogúság (Lásd parlament, bérek, stb.).
Egyébként a férfiak a kocsmában tartják a férfinapokat....
"...esélyegyenlőség van, akkor miért nincs férfinap..."
Fordítva, kispajtás!. Esélyegyenlőség nincs, férfinap van.
Eleve a nőnap miért kell?
Miért kell valakit köszöntenem azért, amiről nem tehet, nem változtathatja meg.
Nem is tartom. A feleségemnek havi rendszerességgel veszek virágot, mert értékelem azt, hogy megszépíti az életem, de az undok koleganőmet miért csókolgassam körbe egy szál valamilyen virággal azért, amiben teljesen inkompetens?!
Ennyi erővel köszönthetnénk a kék szeműeket is, nem?!
Azután meg ez a kétirányú törekvést sem értem a nőknél: Kézzel-lábbal akarják az egyenjogúságot, de az ilyen kivételekért - mint a nőnap - háborút tudnak indítani :)
Szóval nekem ez nagyon nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!