Vajon miért nincs egy kinyomtatható rózsa a neten nőnapra?
Nőnap akkor jönnek a sértődött nők, pedig egyenjogúság van. Bezzeg férfinap gyakorlatilag nincs és nem is volt soha.
Egy kinyomtatható virágot találtam.
Hát persze, hogy lehet köszönteni a nőket, ahhoz nem kell semmilyen virág vagy csoki. Én el se várom az ilyet, aki meg elvárja, az szerintem alapból olyan, és mondjuk az ugyanúgy elvárja, hogy szülinapra meg karácsonyra is legyen valami.
Amúgy ez "csak" hagyomány, mármint a virágadás, annyira nem drága (főleg piacon), de ha olyan sok ismerősödet akarod meglepni, akkor csináld gazdaságosabban (pl. veszel egy doboz bombont (olyat, amibe be vannak külön csomagolva az édességek és mondjuk munkatársnak, vagy távolabbi ismerősnek adsz egy-egy ilyet.
Családtagnak (nem tudom, mennyi idős vagy, a kedvesednek vagy édesanyádnak) főzhetnél, süthetnél valamit, még ha nem is vagy konyhatündér, akkor is biztos össze tudsz valamit ütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!