Nőnap alkalmából virágot két nappal később átadni?
Figyelt kérdés
Ugye a nőnap szombatra esett, amikor sok emberhez hasonlóan mi sem dolgozunk (nálunk ráadásul péntekenként is mindenki otthonról dolgozik) így csütörtökön találkoztam utoljára kolléganőkkel. Hétfőn "illik" még pótolni ezt, vagy inkább hagyjam? (Abba most ne menjünk bele hogy alapból kell-e virágot adni, induljunk ki abból hogy ha hétköznapra esne a nőnap, adtam volna).tegnap 23:21
1/4 anonim 

válasza:

Anyukámnak 2 héttel korábban adtam, mert akkor jártam nála. Szóval adhatod hétfőn is.
2/4 anonim 

válasza:

Ha nem adsz az egyáltalán nem gond, mivel elmúlt.
De ha igen, azt biztosan az összes női kollégád értékelni fogja, hogy milyen figyelmes
4/4 anonim 

válasza:

Ha szeretnél, akkor adjál nyugodtan. Aki örül neki, az hétfőn is örül, nemcsak szombaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!