Felköszöntöttek ma titeket nőnap alkalmából hölgytársak? (Férj vagy más egyéb rokon, barát, ismerős, szomszéd, kolléga, főnök, osztálytárs, tanár - és még ami kimaradt a felsorolásból.)
Az is jó. :)
Hátha még valakinek eszébe jutsz a nem túl távoli múltból, akit ismersz.
Engem egy ismerősöm, a párom, és ami a hétköznapi életben akadt. (Utcán raffaelo golyócskák, másik helyen virág és a villamos hangosbemondója.)
Egy ismerősömet most nem tudja elérni senki, mert elromlott a telefonja. Múltkor jeleztem neki, de még nem kapcsol a vonala.
Ő egy nagyon lelkes "köszöntő" típus. Ismerőseim java részével ma nem érintkeztem, mert nem volt közös téma.
Rokonok messze vannak és mostanában kezd ismét szorosabbra fonódni a családi kötelék velük - nagyon hosszú évek kihagyása után.
Na elég sok mindent kaptatok
Én meg férfinapra soha nem kaptam semmit, még felköszöntést sem
Vigasztalódj, Kedves 6-os válaszoló! Lehet, hogy egyszer Te leszel valakinek az Élete Értelme! :)
Akkor pedig akár minden nap is ünnepelhet Téged!
Az én párom is túlságosan is "kiböjtölte", hogy egymás életének részesei lehessünk. Rengeteg csalódása volt, jó sokáig nem hitte el, hogy a támasza leszek jóban-rosszban.
De én sem vagyok mai fiatal. És mégis csoda történt...
A 7-es válaszban leírtam egy fontos dolgot. Szerintem azok a sorok önmagukért beszélnek.
Az én párom is rengeteget panaszkodott. Mégis valahogy vártam türelemmel, amíg elhiszi, hogy segítek neki minden krízishelyzetben.
Nem régóta kezd megbízni bennem. Sokáig tartott, kivártam, amíg csillapodik a bánata.
Azt nem hiszem, hogy soha semmilyen elismerést vagy jó szót nem kaptatok az életben egyáltalán senkitől! Vagy akár egy nagyon apró figyelmességet.
Értem
Akkor te is felköszöntöd őt férfinapkor? Veszel te is neki valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!