Nők, ti nem érzitek megalázónak, hogy nőnap alkalmából a magukat nőnek képzelő férfiakat köszöntik fel, és azt mondják, ők is nők?
2023. márc. 8. 10:02
1/21 anonim válasza:
Nem érzem megalázónak, miért kéne? Örülök, ha ezzel van aki jobban érezheti magát.
2/21 anonim válasza:
Én nem tekintem őket valódi nőknek. Sajnálom, de ez van.
3/21 anonim válasza:
Én sem tudom őket nőnek tekinteni
4/21 anonim válasza:
Számomra nem valódi nők. Így nem is érzem megalázónak. Saját magukat alázzák meg.
6/21 anonim válasza:
10:10-hez csatlakozom! Miért kellene.
Nekem ettől sem jobb sem rosszabb nem lesz.
Ők meg boldogok... milyen embert bánt más boldogsága...
A lepontozást sem értem" ez a véleményünk ezt mért kell lepontozni."
7/21 anonim válasza:
A lepontozások alapján többet számítanak azok akik műtéti úton lettek nők, mint a biológiai nők?
8/21 anonim válasza:
#7: Nem. A lepontozások alapján az emberek nem díjazzák a megkülönböztetést.
9/21 anonim válasza:
Ééés? Kit érdekel? Nekem miért lenne megalázó az, hogy felköszöntik a transzneműeket?
Én kajak nem értem miért foglalkoztok ennyit velük, ez már ilyen megszállotság.
10/21 anonim válasza:
Engem eleve az zavar, hogy felköszöntenek csak mert nő vagyok. Fontos megemlékezni a nők jogainak kivívásáról, de én ehhez semmit nem tettem hozzá, sokkal a születésem előtt történt mindez. A transzneműeket viszont jelenleg is durván elnyomják, az ő jogaikért van értelme harcolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!