Ti mit szólnátok hozzá, ha a férjetek nőnap alkalmából nektek a legolcsóbb desszertet, míg a női családtagjainak, kettőnek iis a legdrággább desszertet venné? ( ilyen 10. 0000 ft/kg-os árút. )
Nekem kicsit rosszul esett...
Ennek a dolognak mennyi jelentést tulajdonítsak?
Ennyibe néz téged, mert biztos nem hülye annyira, hogy ne fogja fel, ez a különbség milyen sértő lehet.
Nagyon rosszul esne. Szerencsére a férjem velem és a gyerekekkel nem smucig.
Inkább a többi rokonnal.
Nekem az apám csinálta ezt mindig.
Nagyon megalázó dolog.
Ha még nem történt ilyen, akkor beszéld meg vele. Mondd el, hogy rosszul esett, lehet az is, hogy van magyarázat. Lehet elfelejtett valakit és nem akart beégni ezért neked adta a rosszabbat... Vagy azt hitte szereted. Vagy lehet, hogy ő maga szereti és ezért gondolta, hogy jó lesz.
Vagy észre sem vette. Beszélj vele szerintem.
Rakd ki fészbukra, hogy mennyire örülsz neki, hadd lássa mindenki :D
Neki lesz ciki, te csak büszke voltál rá...
Én kifejezetten örülök, hogy felénk nem divat ez a hülyeség, hogy nök napját tartanak, de föleg nem ajándékozgatnak semmit.
Te meg egyszerüen irigy vagy.
Hát nekem is rosszul esne..., de nézd a jó oldalát, ő legalább felköszöntött! És a szándék a fontos.
Ha ez megvigasztal: az én férjem is édességet vett nőnapra, pedig tudja, hogy szigorúan diétázom - szerintem ő akarja megenni! :D
Viszont így én tulképp nem is kaptam semmit, pedig azt is tudja, hogy én a cserepes virágokat szeretem, na de mind1 - nekem így is jól esett és örültem, hogy eszébe jutottam egyáltalán. :)
Legközelebb előre szólni fogok, hogy mit ne, mert ezek a férfiak ilyenek, maguktól nem tudnak semmi jót kitalálni - szerintem te is beszéld meg a férjeddel és kérdezd meg tőle, amit a kérdésedben megfogalmaztál, mert arra csak ő tudhatja a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!