Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Pólók ajándékba?

Pólók ajándékba?

Figyelt kérdés
Páromnak névnapja lesz a hónap végén. Szeretnék valami használhatót adni neki, és arra gondoltam veszek neki 2db pólót. Mondogatta mostanában hogy fizetéséből szeretne "felöltözködni" és ezzel valamelyest beszállnék.(még diákok vagyunk). Mit gondoltok? Vagy ezt hagyjam rá majd vesz ami tetszik neki? Mit gondoltok?

2017. aug. 9. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Én mindig pólókat kérek ajándékba, mert rengeteg olyan póló van amiért odavagyok, de drága..Így megkapom ajándékba.
2017. aug. 9. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Közös vagy olyan póló, amin valami olyan van ami az érdeklődése
2017. aug. 9. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha mar jol ismered az izleset, akkor vehetsz neki batran polot /polokat, sot, en a helyedben egy kicsit cselesen adnam at neki. Pl Ha van ra mod, akkor hivd at, es csabitsd be az agyba, ahol a polo van rajtad egy combfixxel, v ilyesmi.
2017. aug. 9. 22:12
 4/4 anonim válasza:
Ha mindenképpen ruhát szeretnél adni neki, de nem vagy biztos, hogy tetszene neki, akkor vegyél neki ajándékkártyát, én például annak nagyon szoktam örülni, mert így olyan ruhákat tudok venni, ami tényleg tetszik
2017. aug. 10. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!