Június 7. -én lesz apukámnak a névnapja. Imádok kézzel készitett ajándékot adni de már kifogytam az ötletekből. Ti mit adnátok a helyemben neki?
S.O.S
Apának névnapi ajándék!
Babzsákba v zsebkendőbe hímezd:
Édesapámnak/Apunak névnapjára szeretettel
vagy ilyesmi:D
3D-s képeslap
Az előző hajtogatósról jutott eszembe :)
Egyszer olyat csináltam, hogyha kinyitod a lapot, akkor egy 3D-s szív van benne. Neten találsz ilyen mintákat.
Köszönöm szépen!
Az 5. Kérdezőnek mondom hogy eddig verseket irtam vettem horgászos ciccokat meg papirbol készitettem dolgokat
Csinalj egy serleget ket viragcserepbol (egymas aljata tapasztod oket es csinalsz ket fuket dekorgumibol. Bele tehetsz edesseget vagy amit szeretnel. (Kreativotletek boltja facebook oldalan megtalalod reszletesebben).
Es ajanlom a pinterestet (egy alkalmazas de bongeszobol is elerheto). Nagyon sok kezzel kiszitheto ajandekot talalsz ott. Ott is fent van a kreativotletek boltja keress rajuk es sok-sok otletet talalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!