Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Más is van így a névnapjával,...

Más is van így a névnapjával, születésnappal, karácsonnyal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Én már ott tartok, hogy lassan már nem is várom egyiket se,mert mindig csalódom...Tudom, nem kéne,meg hülye vagyok, senkitől se várjak semmit.

De mikor a férjed kapkodva vesz valamit, hogy "letudjon"nem készül töri a fejét,milyen meglepetést szerezzen..A felnőtt gyerekeid elfelejetkeznek rólad..még a facebookon se írnak, a munkatársaid is letojják a fejed...

Én meg töröm a fejem, kinek mit vegyek,készülök,de ilyenek után elmegy a kedvem,és azon gondolkodom,ennyit érek nekik,ilyen szxr ember vagyok, hogy ezt érdemlem...:(

Minden hasznos választ megköszönök, de beszólogatást,köszönöm nem kérek...

2016. dec. 13. 09:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nyilván azért vette, mert tudja, hogy ezt szereted.

Ha mást vett volna, akkor meg az lenne a bajod, hogy az nem tetszik.

Szegény férjed. És még te sajnáltatod itt magad!

2016. dec. 13. 17:31
 12/15 A kérdező kommentje:

Egyatalan nem sajnaltattam magam,csak a tenyeket irtam le,es tanacsot,velemenyt kertem.

Nem vagy valami kedves,utolso,es nem kotelezo hozzaszolnod sem....csak kiforgatod a szavaimat.

2016. dec. 13. 22:15
 13/15 anonim válasza:

Elmondtad ezt neki is? Ez fontos.

Én fél éve vagyok együtt a barátommal. Nemrég beszélgettünk, ki mit vesz a családjának ajándékba. Mikor mondta, hogy valami hasznosat akar ajándékozni, elmondtam neki, hogy a nők nem annak örülnek, ami hasznos, nem az a lényeg, hanem hogy olyan legyen, aminek örülne, de magának nem venné meg. Számomra az az igazi ajándék. Amiket te írtál, nem ez a kategória, de a férfiak gyakorlatiasan gondolkoznak, el kell nekik mondani, mit szeretnénk.

2016. dec. 16. 07:07
 14/15 A kérdező kommentje:

Fél éve??,

Én 30 éve élek vele,mégse sikerült megértetni vele...:)

De szereintem ez már reménytelen,nem is fogom...

2016. dec. 16. 19:33
 15/15 anonim ***** válasza:

"a nők nem annak örülnek,ami hasznos"

hát én de.

2016. dec. 24. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!