Tehát..közeledik a párom névnapja 😃 és igazából sok ötletem van hogy mit vehetnék neki..de nem tudom hogy egy fiú melyiknek örülne a legjobban..😞
Szeret focizni és motorozni is (van is neki saját)és gondoltam valami focis dologra például órára,vagy saját névvel gravírozott focis kupára (ugyanilyet néztem motorosban is)
De..gondoltam közös képes kulcstartóra is és szintén közös képes üvegtáblára is..
Esetleg parfümre is gondoltam meg valami ruhára..
Szerintetek melyik a legjobb? Melyiknek örülne?
Előre is köszönöm a segítőkész,normális válaszokat! (Megy a zöld kéz értük!)
parfum es egy olyan kep egy trikora ahol ketten vagytok
2016. aug. 15. 20:41
2/10 anonim válasza:
Mini csocsóasztalt vegyél neki, azt még a haverokkal is használhatná.
2016. aug. 15. 20:49
3/10 anonim válasza:
Valami amin ketten rajtavagytok.A kulcstartó szerintem jó ötlet.De a többi se rossz.
2016. aug. 15. 22:45
4/10 anonim válasza:
Neked egy póló az Ő képével+cuki szöveg és fordítva.... Kulcstartó
2016. aug. 16. 22:03
5/10 anonim válasza:
15 évesen motorozik ? No comment remélem csak kis simson motora van és nem töri össze kocsim. Amugymeg vegyél neki bukósisakot hasonlót mint mondjuk kedvenc motorosáéhoz pll mint ami Rossi-nak van 😂 vagy nem tudom . Vagy kedvenc foci csapatának mezét
2016. aug. 25. 22:21
6/10 anonim válasza:
Vehetnèl neki Páros felsőt tőbbfèlèben van pároknak vagy nyakláncot amire rá van irva a kezdőbetűtők
Vagy páros kulcstartót
Parfüm
2016. aug. 27. 18:41
7/10 anonim válasza:
terpeszd szét a lábad, garantáltan legjobb ötlet amit adni tudsz neki
2016. szept. 1. 13:03
8/10 nemjuteszembesemmi49 válasza:
szerintem egy közös képes kulcstartó nagyon adná a tutit.
Csak ugy mellékesen elmondom, én pl. egy programnak tudnék a legjobban örülni, de ez személyiségtől függ
2016. szept. 5. 16:14
9/10 anonim válasza:
Szerintem, mivel a nevnapjarol van szo- az ajándék is rola szóljon inkabb 😊 ezert a parfüm ötlet, vagy póló, kupa-ezek nagyon jok 😊 a páros dolgokat honap-évfordulóra tartogatnam😊 de ez csak az én véleményem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!