Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Mit vegyek barátom névnapjára...

Mit vegyek barátom névnapjára (3 hónapja vagyunk együtt)?

Figyelt kérdés
Szereti a F1-et, de van kedvenc focicsapata is. Imádja akocsiját, de nem bütykölni, hanem csak vezetgetni. Jár edzeni is, de azzal kapcsolatban is megvan mindene. Olvasni nem nagyon olvas, és ékszert se hord. Gondoltam parfümre, de múltkor láttam van neki vagy 3 féle. Sütit gyakran csinálok neki, az nem lenne szerintem olyan nagy meglepi. Segítsetek kérlek, nincs ötletem. Max. 10 ezret tudok rá fordítani. Ja és 24 éves.
2016. ápr. 3. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Névnapra csoki, csipsz, akármi hasonló bőven elég, olyasmit vegyél amit szeret.
2016. ápr. 3. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát, én semmit sem adnék a helyedben, csak valami apróságot. Pici tortát, vagy egy jobb márkás sört. Ilyen drága cuccot maximum karácsonyra vagy születésnapra adnék, és nem azért, mert nem engedhetem meg magamnak, hanem mert hülyeség. Nem az ajándékok miatt kell, hogy szeressen.

Inkább süss reggel a nagy napra való tekintettel egy adag friss kakaós csigát, az meglepi lesz, és kedves, de drágát ne vegyél neki semmit.

41/N

2016. ápr. 3. 18:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Süti pedig jó ötlet, csak tálald máshogy: jó az idő, menjetek el piknikezni valahova, és ott egyétek meg.

Szendvicseket is csomagolhatsz.

2016. ápr. 5. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!