Mit adhatnék egy nagyon kedves volt tanárnőmnek (aki szinte nagymamám helyett nagymamám) névnapjára?
Figyelt kérdés
Már kapott különböző alkalmakra karkötőt, bögrét, gyöngyből készített orchideát. Bármiféle ötleteket szívesen fogadok :)2015. júl. 15. 21:57
1/3 anonim válasza:
Nem tudom hord-e ilyet, de lehet vmilyen ízléses selyemsálat.
Könyvet,
Mozi- v. színházjegyet,
ha szemüveges egy szép szemüvegtokot,
högyeknek való szalmakalapot,
a monogramjával kihímeztetett - jó puha - törölközőt
ha szeret főzni, akkor vmilyen szép fűszertartó-készletet (akár megtöltve és felcímkézve, amit csinálhatsz Te is)
2/3 A kérdező kommentje:
Juj, mind-mind nagyon jó ötlet, biztosan fel fogom őket használni most és később is! Nagyon szépen köszönöm! :)
2015. júl. 16. 13:51
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy aktuális-e még de nekem most a videóüzenet ami eszembe jutott. Tavaly a keresztlányunknak készítettünk a szülinapjára és nagyon jó lett..Br ez egy olyan ajándék ahol sokadmagunkkal szerepeltünk..- mi csak egy kis pár másodperces epizód voltunk---de lehet szólni, barátoknak, rokonoknak, további kedves tanítványnak...lehet fogni egy csokor virágot..és mondani valami szépet, valami őszintét..érdemes a verkfilmet is felhasználni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!